Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze producten

Onze producten zijn kant-en-klaar en hierdoor zeer gewild. Hier ziet u ons assortiment Peelslakken in hun verpakking.

Gevulde slakkenhuisjes

9,75

voor 12 stuks

Gevulde Croquilles

9,75

voor 12 stuks

Peelslakken in bouillon

7,25

voor 12 stuks

Escargotskroketten friteuse

7,95

voor 6 stuks

Escargotskroketten airfryer

8,95

voor 6 stuks

Lege Slakkenhuisjes

3,95

voor +/- 40 stuks

Producten van 't Slakkenhuys

Onze producten zijn geheel bereid en kant-en-klaar voor gebruik. U kunt ze via onze webshop bestellen. Hier ziet u ons assortiment Peelslakken in hun verpakking. Swipe of klik met uw muis op de afbeelding en u ziet het product zelf.

Wat onderscheidt de Peelslak van andere merken escargots?

Allereerst ‘slachten’ wij onze slakken. Dat wil zeggen dat wij de ingewanden (de zogenaamde leverkrul) geheel verwijderen. Wat overblijft is het pure vlees; de slakfilet. Nagenoeg alle slakken die u bij de groothandel of de supermarkt koopt, bevatten nog hun ingewanden. Door onze eigen, ambachtelijke, manier van garen, blijven onze slakken heerlijk mals. Dit in tegenstelling tot veel slakken die op industriële wijze zijn gekweekt én verwerkt.

Bestellen

Onze producten zijn via onze webshop, via email of telefonisch te bestellen. Ze kunnen -na telefonische afspraak- afgehaald worden bij ‘t Slakkenhuys . De koelverse, gevacumeerde producten zijn in gesloten verpakking ongeveer 5 dagen te bewaren in de koelkast. In de diepvries (bij -18°C) zijn ze minimaal 6 maanden houdbaar.