Stagiaires gezocht!

’t Slakkenhuys is een jonge onderneming in een nog onbekende markt. Op alle vlakken valt nog veel te ontdekken en te ontwikkelen, iets waar wij iedere dag mee bezig zijn. Graag betrekken we hierbij ook studenten en stagiaires van diverse niveaus.

 

Sinds vorig jaar zijn wij officieel partnerbedrijf van HAS Hogeschool Venlo, maar ook zijn wij door het S-BB gecrediteerd voor het MBO niveau 1 t/m 4.

 

Op zoek naar een echte uitdaging? Wij kunnen je interessante stageplaatsen bieden op diverse gebieden zoals onder andere het kweken van slakken (biologisch), productontwikkeling (food), het ontwikkelen van concepten (marketing) of het optimaliseren van processen (bedrijfstechnisch).

 

Inmiddels hebben wij 8 stagiaires succesvol mogen begeleiden. Deze kwamen het Helicon in Den Bosch, De Groene Campus in Helmond, HAS Venlo en VSO Heibloem.

 

Wij plannen graag eens een gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken!Van 15 juli tot en met 20 juli kunnen wij geen bestellingen verzenden i.v.m. vakantie. Eventuele bestellingen zullen 22 juli worden verzonden.