Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Tussengerechten, Voorgerechten

Slakkensoepje Crème – Cognac

Een bijzonder lekker recept indien u van de cognacsmaak houd. Daarnaast erg snel te maken!

Voorbereiding: 15 min
Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 12 Escargots
  • 100 ml Jus
  • 150 ml slagroom (mag ook uit spuitbus)
  • Scheutje Cognac
  • Zout en peper
  • Gehakte peterselie

Instructies

  1. Klop de slagroom en zet deze opzij
  2. Verwarm de slakken in de jus en kruid met peper en zout
  3. Kook het geheel 2 minuten door
  4. Voeg een scheutje cognac en de peterselie toe
  5. Verdeel het mengsel en de escargots over de bordjes
  6. Voeg op het laatste de slagroom toe

Andere lekkere recepten

Ontdek meer heerlijke slakkenrecepten van ’t Slakkenhuys! Als je van dit recept hebt genoten, zul je deze aanbevolen gerechten ook geweldig vinden. Smul van meer inspiratie hieronder!

Amuses, Borrelhapjes

Hartige gevulde soesjes met avcadocrème en escargots

Voorbereiding: 10 min
Kooktijd: 35 min
Aantal personen: 5
Amuses, Borrelhapjes

Lumache Reali – Vorstelijke slakken

Voorbereiding: 15 min
Aantal personen: 4
Amuses, Borrelhapjes

Pasteibakje met escargots in kerriesaus

Voorbereiding: 45 min
Aantal personen: 4