Ravioli met escargots

Door Wim  , ,   

december 22, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 30 mins
  • Kooktijd: 10 mins
  • 30 mins

    10 mins

    40 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

24 escargots

4 Champignons

1 Schijf ontbijtspek

1 Sjalotje

1 Knoflookteen

Verse bladpeterselie

Wonton vellen

Peper en zout naar smaak

Voorbereiding:

Laat de Wontonvellen ontdooien

Snijd de champignons, de ontbijtspek, het sjalotje en de peterselie fijn

Pers het teentje knoflook

Instructies

Smelt de boter in een pan

Bak de fijngesneden champignons, spek het sjalotje aan en voeg de knoflook en peterselie toe

Voeg naar smaak peper en zout toe

Laat het geheel koud worden

Haal de vellen uit elkaar

Leg in het midden van de vellen een lepel van de vulling én een (of twee) escargots

Vouw de vellen dicht tot ravioli en bestrijk ze met wat water

Kook ze een paar minuten in een pan met kokend water tot ze boven komen drijven

Dit is een gerecht wat ik heb gekregen van een liefhebber. Hij raadt de volgende sauzen aan te gebruiken:
Verse dragon saus
Bechamelaus verfijnen met dragon en eventueel peper en zout
Groene kruiden saus
Tomaten-basilicum saus
Pesto-saus
Alio & olio & salami-saus

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.