Pasteibakje met escargots in kerriesaus

Door Wim  , , ,

oktober 20, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 45 mins
  • 45 mins

    45 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

12 escargots in bouillon

1 sjalotje

1 teen knoflook

Klontje boter

250 ml kookroom

1 scheut cognac

2 dl kruiden- of groentebouillon

2 takjes verse koriander

2 theelepels kerrie Djawa

12 mini pasteibakjes

Peper en zout

Voorbereiding

Filter de escargots uit de bouillon, houdt de bouillon apart.

Snijd het sjalotje in kleine blokjes

Hak de knoflook fijn

Instructies

De gehakte knoflook en sjalot zachtjes in boter fruiten.

Haal de pan van het vuur en voeg een scheut cognac toe, dan de bouillon, room, koriander en de theelepels kerrie Djawa.

Pureer dit alles in de blender.

Warm het pasteibakje op volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Laat het roommengsel in een steelpannetje inkoken tot de gewenste dikte, voeg als laatste de escargots toe en laat het geheel warm worden.

Vul de opgewarmde pasteibakjes met het mengsel (zorg er voor dat ieder bakje een escargot bevat)

Escargots met een Aziatisch tintje.

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.