Door Wim Amuses, Borrelhapjes, Hoofd- en bijgerechten, Voorgerechten
oktober 20, 2015
45 mins
12 escargots in bouillon
1 sjalotje
1 teen knoflook
Klontje boter
250 ml kookroom
1 scheut cognac
2 dl kruiden- of groentebouillon
2 takjes verse koriander
2 theelepels kerrie Djawa
12 mini pasteibakjes
Peper en zout
Voorbereiding
Filter de escargots uit de bouillon, houdt de bouillon apart.
Snijd het sjalotje in kleine blokjes
Hak de knoflook fijn
De gehakte knoflook en sjalot zachtjes in boter fruiten.
Haal de pan van het vuur en voeg een scheut cognac toe, dan de bouillon, room, koriander en de theelepels kerrie Djawa.
Pureer dit alles in de blender.
Warm het pasteibakje op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat het roommengsel in een steelpannetje inkoken tot de gewenste dikte, voeg als laatste de escargots toe en laat het geheel warm worden.
Vul de opgewarmde pasteibakjes met het mengsel (zorg er voor dat ieder bakje een escargot bevat)
Escargots met een Aziatisch tintje.
Jouw review ...
Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.
Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.