Lumache Reali – Vorstelijke slakken

Door Wim  , , ,   

november 8, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 15 mins
  • 15 mins

    15 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

150 ml Olijfolie

1,5 Sjalotje

4 tenen knoflook

2 blikjes geconcentreerd tomatenpuree

70 ml Balsamico azijn

2,5 eetlepel Italiaanse kruiden

2 theelepels suiker

24 Escargots in bouillon

Peper en zout

Voorbereiding:

Snipper het sjalotje en pers de teen knoflook

Filter de slakken uit de bouillon

Instructies

Fruit het gesnipperde sjalotje met de knoflook in een klein laagje olijfolie

Giet de rest van de olie eroverheen en breng aan de kook

Voeg de tomatenpuree toe en meng het geheel met een garde

Voeg terwijl je blijft roeren de balsamico azijn en de kruiden toe

Proef of het niet te zuur is, dit is afhankelijk van de balsamico azijn die er is gebruikt.

Voeg de suiker toe wanneer deze te zuur is

Voeg op het laatste de escargots toe en verwarm kort

Verdeel over kommetjes of bordjes

Erg gemakkelijk te bereiden. Past perfect in de Italiaanse keuken of binnen een tapasdiner.
Beslist met stokbrood of ciabatta te serveren.

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.