Hartige gevulde soesjes met avcadocrème en escargots

Door JessieV  ,   

december 17, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 10 mins
  • Kooktijd: 35 mins
  • 10 mins

    35 mins

    45 mins

  • Aantal Personen: 5

Ingrediënten

Voor de soesjes

50 gr boter

50 gr bloem

50 ml melk

50 ml water

2 eieren

2 el room

Voor de vulling

1 avocado

Fijne gesneden rode ui

Fijn gesneden rode peper

Zout

Peper

20 escargots

Benodigdheden

Pan

Bakpapier

2 Spuitzakjes

Mengkom

Voorbereiding:

Verwarm de over voor op 210 graden.

Instructies

Bereiden soesjes:

Breng de melk, water, boter in een pan aan de kook.

Haal de pan van het vuur en meng de bloem erdoor totdat er een bal ontstaat.

Zet de pan weer op het vuur en verwarm al roerend totdat er vet uit het deeg komt.

Haal de pan van het vuur en roer de eieren er stuk voor stuk erdoorheen totdat er een glad beslag ontstaat.

Doe het beslag in een spuitzak en spuit cirkeltjes op de met bakpapier beklede bakplaat.

Zorg dat de cirkeltjes goed uit elkaar liggen anders gaan de aan elkaar vast kleven.

Bak de soesjes circa 20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Vanaf hier beginnen wanneer u werkt met kant-en-klare, lege soesjes

Schil de avocado en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een kom.

Voeg de room toe aan het vruchtvlees, meng grof.

Breng de avocadocrème op smaak met de rode peper, zout en peper.

Doe de avocadocrème in een spuitzak.

Snij de bovenkant van de soesjes eraf. (Bewaar de bovenkant)

Vul de soesjes met de avocadocrème, leg op de crème een beetje van de rode ui.

Leg als laatst 2 escargots op de soesjes, leg de bovenkant van de soesjes er weer op.

Serveer de soesjes op een mooie schaal.

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.