Door JessieV Amuses, Borrelhapjes Franse Keuken
december 17, 2015
10 mins
35 mins
45 mins
Voor de soesjes
50 gr boter
50 gr bloem
50 ml melk
50 ml water
2 eieren
2 el room
Voor de vulling
1 avocado
Fijne gesneden rode ui
Fijn gesneden rode peper
Zout
Peper
20 escargots
Benodigdheden
Pan
Bakpapier
2 Spuitzakjes
Mengkom
Voorbereiding:
Verwarm de over voor op 210 graden.
Bereiden soesjes:
Breng de melk, water, boter in een pan aan de kook.
Haal de pan van het vuur en meng de bloem erdoor totdat er een bal ontstaat.
Zet de pan weer op het vuur en verwarm al roerend totdat er vet uit het deeg komt.
Haal de pan van het vuur en roer de eieren er stuk voor stuk erdoorheen totdat er een glad beslag ontstaat.
Doe het beslag in een spuitzak en spuit cirkeltjes op de met bakpapier beklede bakplaat.
Zorg dat de cirkeltjes goed uit elkaar liggen anders gaan de aan elkaar vast kleven.
Bak de soesjes circa 20 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Vanaf hier beginnen wanneer u werkt met kant-en-klare, lege soesjes
Schil de avocado en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een kom.
Voeg de room toe aan het vruchtvlees, meng grof.
Breng de avocadocrème op smaak met de rode peper, zout en peper.
Doe de avocadocrème in een spuitzak.
Snij de bovenkant van de soesjes eraf. (Bewaar de bovenkant)
Vul de soesjes met de avocadocrème, leg op de crème een beetje van de rode ui.
Leg als laatst 2 escargots op de soesjes, leg de bovenkant van de soesjes er weer op.
Serveer de soesjes op een mooie schaal.
Jouw review ...
Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.
Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.