200 ml rode wijnsaus (uit een pakje of zelf maken)
Peterselie
Kervel
Voorbereiding
Filter de escargots uit de bouillon, houd de bouillon apart.
Verwarm de oven op 200°C
Zorg ervoor dat de boter op kamer temperatuur is
Pers de knoflook
Snij de buikspek in kleine reepjes zodat er 1 reepje om een slak kan worden gerold.
Hak de peterselie en kervel fijn
Verwijder de stelen uit de champignon en hol indien nodig uit.
Instructies
Meng de knoflook door de boter
Doe wat boter in de holtes van de champignons
Wikkel de escargots in de reepjes spek en leg ze in de champignons.
Leg de champignons op bakpapier en plaats deze 10 minuten in de oven.
Maak de rode wijnsaus
Drapeer een lepel rode wijnsaus op ieder bordje en zet hierop de champignons
Garneer met peterselie en kervel
Dat wijn en escargots goed samen gaan is bijna vanzelfsprekend. Dus waarom niet met rode wijn saus? Heerlijk!
Serveer met wat brood of stokbrood om te dippen in de saus