Escargots in kruiden roomsaus opgefrist met Limoncello

Door Sjoerd    

oktober 20, 2015

5.0 1
  • Voorbereidingstijd: 30 mins
  • 30 mins

    30 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

24 escargots in bouillon

Olijfolie

7 gram escargotskruiden (Epices)

125 ml koksroom

60 ml (Santocci) Limoncello

Zout en peper

Instructies

De escargots (inclusief bouillon) zeer kort aanbakken in olijfolie.

Koksroom, escargotskruiden en de (Santocci) Limoncello toevoegen en laten inkoken tot de gewenste dikte.

Op smaak brengen met peper en zout.

Saus met escargots in een kommetje schenken.

Serveren met (Italiaans)brood en wat prikkertjes.

00:00

1 Review

romi09

juni 1, 2018

heerlijk!

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.