Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Voorgerechten

Escargots in kruiden roomsaus opgefrist met Limoncello

Serveren met (Italiaans)brood en wat prikkertjes.

Voorbereiding: 30 min
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 24 escargots in bouillon
  • Olijfolie
  • 7 gram escargotskruiden (Epices)
  • 125 ml koksroom
  • 60 ml (Santocci) Limoncello
  • Zout en peper

Instructies

  1. De escargots (inclusief bouillon) zeer kort aanbakken in olijfolie.
  2. Koksroom, escargotskruiden en de (Santocci) Limoncello toevoegen en laten inkoken tot de gewenste dikte.
  3. Op smaak brengen met peper en zout.
  4. Saus met escargots in een kommetje schenken.

Andere lekkere recepten

Ontdek meer heerlijke slakkenrecepten van ’t Slakkenhuys! Als je van dit recept hebt genoten, zul je deze aanbevolen gerechten ook geweldig vinden. Smul van meer inspiratie hieronder!

Hoofd- en bijgerechten, Voorgerechten

Escargots à la crème

Voorbereiding: 30 min
Aantal personen: 5
Hoofd- en bijgerechten

Escargots in spek en champignons

Voorbereiding: 45 min
Aantal personen: 4
Borrelhapjes

Bonbonnetje van Escargots en walnoot

Voorbereiding: 25 min
Aantal personen: 3