Escargots en sauce Normande

Door Wim  ,   

oktober 20, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 30 mins
  • 30 mins

    30 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

2 eierdooiers

125 gram slagroom

125 gram boter

zout en peper

24 escargots

Peterselie

Instructies

Smelt de boter in een pannetje

Voeg de slagroom en eidooiers toe terwijl je met een garde roert.

Blijf het geheel verwarmen terwijl je blijft roeren, de saus dikt in

Voeg de escargots toe wanneer de saus wat kleveriger wordt.

Verwarm het geheel nog een paar minuutjes

Serveer in bordjes en garneer met peterselie.

Let erop dat het mengsel niet schift. Dit gerecht komt oorspronkelijk uit Normandië. Erg simpel, maar ook machtig.
Serveer er wat (stok)brood bij om te dippen

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.