Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Hoofd- en bijgerechten, Voorgerechten

Escargots en sauce Normande

Let erop dat het mengsel niet schift. Dit gerecht komt oorspronkelijk uit Normandië. Erg simpel, maar ook machtig.
Serveer er wat (stok)brood bij om te dippen.

Voorbereiding: 30 min
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 2 eierdooiers
  • 125 gram slagroom
  • 125 gram boter
  • zout en peper
  • 24 escargots
  • Peterselie

Instructies

  1. Smelt de boter in een pannetje
  2. Voeg de slagroom en eidooiers toe terwijl je met een garde roert.
  3. Blijf het geheel verwarmen terwijl je blijft roeren, de saus dikt in
  4. Voeg de escargots toe wanneer de saus wat kleveriger wordt.
  5. Verwarm het geheel nog een paar minuutjes
  6. Serveer in bordjes en garneer met peterselie.

Andere lekkere recepten

Ontdek meer heerlijke slakkenrecepten van ’t Slakkenhuys! Als je van dit recept hebt genoten, zul je deze aanbevolen gerechten ook geweldig vinden. Smul van meer inspiratie hieronder!

Amuses, Borrelhapjes

Quiche met Peelslakken

Voorbereiding: 10 min
Kooktijd: 20 min
Aantal personen: 6
Hoofd- en bijgerechten

Beef Wellington met Peelslakken

Voorbereiding: 60 min
Kooktijd: 50 min
Aantal personen: 6
Amuses, Borrelhapjes

Escargots op spies

Voorbereiding: 30 min