Door Wim Voorgerechten Franse Keuken
november 8, 2015
15 mins
5 mins
20 mins
1 bos bladpeterselie
6 tenen knoflook
2 dl olijfolie
1/4 Sjalot
24 escargots in bouillon
Zeezout en versgemalen peper
Voorbereiding:
Pluk de blaadjes van de peterselie
Filter de escargots uit de bouillon
Knoflookteen en sjalotje in stukken snijden.
Peterselie, knoflook en olijfolie samenvoegen
Maak een gladde pasta van de ingrediënten met behulp van een staafmixer.
Breng op smaak met peper en zout
Verdeel de escargots over de slakkenbordjes
Giet de olie over de bordjes
Verwarm op 200°C tot de olie kookt
Serveer met stokbrood
Klassiek Frans recept. Heerlijk als voorgerecht en om lekker te dippen met stokbrood.
Houdt u van knoflook? Voeg er gerust meer aan toe. Is het toch iets te sterk? Voeg dan weer wat olijfolie toe.
Jouw review ...
Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.
Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.