Escargots au persillade

Door Sjoerd    

november 8, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 15 mins
  • Kooktijd: 5 mins
  • 15 mins

    5 mins

    20 mins

  • Aantal Personen: 4

Ingrediënten

1 bos bladpeterselie

6 tenen knoflook

2 dl olijfolie

1/4 Sjalot

24 escargots in bouillon

Zeezout en versgemalen peper

Voorbereiding:

Pluk de blaadjes van de peterselie

Filter de escargots uit de bouillon

Instructies

Knoflookteen en sjalotje in stukken snijden.

Peterselie, knoflook en olijfolie samenvoegen

Maak een gladde pasta van de ingrediënten met behulp van een staafmixer.

Breng op smaak met peper en zout

Verdeel de escargots over de slakkenbordjes

Giet de olie over de bordjes

Verwarm op 200°C tot de olie kookt

Serveer met stokbrood

Klassiek Frans recept. Heerlijk als voorgerecht en om lekker te dippen met stokbrood.

Houdt u van knoflook? Voeg er gerust meer aan toe. Is het toch iets te sterk? Voeg dan weer wat olijfolie toe.

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.

Van 15 juli tot en met 20 juli kunnen wij geen bestellingen verzenden i.v.m. vakantie. Eventuele bestellingen zullen 22 juli worden verzonden.