Escargots à la crème

Door Wim  ,   

oktober 20, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 30 mins
  • 30 mins

    30 mins

  • Aantal Personen: 5

Ingrediënten

30 escargots in bouillon

Glas droge witte wijn

50 gram boter

Handjevol peterselie

250 ml room

50 gram hazelnoten

Voorbereiding

Filter de escargots uit de bouillon, houdt de bouillon apart.

Hak de peterselie fijn

Hak de hazelnoten fijn

Instructies

Smelt de boter in de pan

Zet het vuur laag, voeg de slakken en het glas wijn toe en laat even sudderen.

Voeg het bouillon toe, bestrooi met gehakte peterselie en breng het geheel aan de kook

Voeg de room al roerend toe.

Laat het sudderen tot de saus glad is.

Verdeel over de bordjes en garneer met de gehakte hazelnoten

Een lekker romig recept met de smaak van hazelnoot. Natuurlijk kunt u ook variëren met bijv. walnoot of een andere nootsoort.
Serveer met wat brood om te dippen in de saus.

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.