Bospad van escargots

Door Wim  , ,   ,

oktober 20, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 30 mins
  • 30 mins

    30 mins

  • Aantal Personen: 5

Ingrediënten

1 pastinaak

50 gram roomboter

150 gram champignons, kleine sortering

Bieslook stengels ter garnering

Een halve romanesco

Een halve pompoen

24 escargots in bouillon

Kruidenboter

24 schoon gekookte slakkenhuisjes

Peterselie

Voorbereiding

Filter de escargots uit de bouillon

Romanesco snijden tot “denneboompjes”

Pompoen in stukjes of figuurtjes snijden

Hak de peterselie fijn

Verwarm de oven op 200°C

Instructies

Pastinaak schoonmaken en in stukken snijden en meteen in water leggen, in verband met verkleuren

Voeg wat zout toe en kook de pastinaak gaar

Pureer de pastinaak en voeg wat boter toe, breng op smaak met peper en zout.

Kook de romanesco gaar.

Meng de stukjes pompoen met wat olijfolie en zout, leg ze onder de een grillplaat of kort in een warme grillpan

Bak de champignons, laat ze heel!

Plaats de champignons en romanesco in de puree en decoreer met bieslook stengels.

Escargots terugplaatsen in huisjes en afvullen met kruidenboter, deze 5 minuten in de oven plaatsen.

Plaats de gevulde Slakkenhuisjes op het bospad en dien op

Een erg mooi recept met bijzondere smaken. Laat je creativiteit er maar op los!

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.