Bonbonnetje van Escargots en walnoot

Door Wim    

november 19, 2015

0.0 0
  • Voorbereidingstijd: 25 mins
  • 25 mins

    25 mins

  • Aantal Personen: 3

Ingrediënten

12 escargots in bouillon

6 walnoten

Lange dunne plakken parmaham

Kruidenkaas

Kruidenboter

Voorbereiding

Filter de slakken uit de bouillon

Kraak de walnoten, zorg dat je twee helften overhoud

Creëer 6 lange plakken parmaham

Zorg ervoor dat de kruidenboter op kamertemperatuur is

Verwarm de oven op 200°C

Instructies

Leg de repen op een ovenschaal

Doe een theelepel kruidenkaas op het begin van een stuk ham

Leg daarop een walnoot-helft, weer een theelepel kruidenkaas erbovenop en dan een (of twee) escargots erop, en daarbovenop nog een lepeltje kruidenkaas.

Rol de ham met escargot en walnoot op

Bestrijk de bonbonnetjes goed met kruidenboter

Plaats het gedurende 5 minuten in de voorverwarmde oven

Serveer als appetizer of borrelhapje.

Dit smakelijk borrelhapje is ontzettend gemakkelijk. De kaas zorgt voor een smeuïg hapje en het maakt het gemakkelijker om op te rollen. Gebruik uw favoriete kruidenkaas en vul gerust aan!

00:00

0 Reviews

Alle velden en een star-rating zijn verplicht om een review te plaatsen.