Proeflokaal

Voor degenen die eens een van onze escargotsgerechtjes willen proberen of gewoon willen genieten van een escargotsgerecht met een goed glas wijn openen wij zo af en toe ons proeflokaal. Deze openingstijden worden via de kalender en Facebook bekend gemaakt.

Tijdens openingsuren is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen en natuurlijk is het ook mogelijk de producten te kopen om er later thuis ook nog van te kunnen genieten.

Winkel

Voor onze winkel hebben wij geen vaste openingstijden. Er is vrijwel altijd wel iemand aanwezig op de kwekerij, maar om te voorkomen dat je toevallig alsnog voor een gesloten deur staat raden wij aan van tevoren even te bellen. Wij maken de deur graag voor je open!

 

Maar bestellen via de Webshop kan natuurlijk ook altijd. Na het plaatsen van de bestelling zullen wij contact met je opnemen om een afleverdag af te spreken, de bestellingen van escargotsproducten worden in een tempexdoos met ijs elementen verzonden via de post en moeten bij ontvangst direct koel worden opgeslagen.

Helaas is het nog niet mogelijk om tijdens de openingstijden van het proeflokaal en/of de winkel ook de kas te bezoeken. Wel zal er in ’t Slakkenhuys het een en ander te zien zijn over de kwekerij. Wil je meer weten over onze kwekerij en de kas? Reserveer dan plaatsen voor een Slakkentour.

Dit is een demo winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden voldaan.