Bestellen

Online bestellen via de webshop is weer mogelijk! Onze producten zijn kant-en-klaar en hierdoor zeer gewild. Onze kant-en-klaar-producten zijn weer via de webshop te bestellen   Hier ziet u ons assortiment Peelslakken in hun verpakking. Swipe of klik met uw muis op de afbeelding en u ziet het product zelf. Wat onderscheidt de Peelslak van andere merken escargots? Allereerst ‘slachten’ wij onze slakken. Dat wil zeggen dat wij de ingewanden (de zogenaamde leverkrul) geheel verwijderen. Wat overblijft is het pure vlees; de slakfilet. Nagenoeg alle slakken die u bij de groothandel of de supermarkt koopt, bevatten nog hun ingewanden. Door onze eigen, ambachtelijke, manier van garen, blijven onze slakken heerlijk mals. Dit in tegenstelling tot veel slakken die op industriële wijze zijn gekweekt én verwerkt. Bestellen: Onze producten zijn via onze webshop, via email of telefonisch te bestellen.  Ze kunnen -na telefonische afspraak- afgehaald worden bij ‘t Slakkenhuys . De koelverse, gevacumeerde producten zijn in gesloten verpakking ongeveer 5 dagen te bewaren in de koelkast. In de diepvries (bij -18°C) zijn ze minimaal 6 maanden houdbaar.

12 gegaarde escargots op bouillonGegaarde escargots
Peelslakken in bouillon

12 stuks: €6,95

Gevulde Slakkenhuisjes met kruidenboter
12 gevulde slakkenhuisjes

12 stuks: €9,25

Eetbare Slakkenhuisjes gevuld met Kruidenboter
12 gevulde Croquilles

12 stuks: €9,25

Lege Slakkenhuisjes
Ze zijn er weer beschikbaar!
+/-40 Lege slakkenhuizen

(niet geschikt i.c.m. voedsel)

decoratie /cichliden aquarium

Circa 40 stuks: €3,50

6 EscargotskrokettenDe Valuas Escargotskroket
Slakkenkroketten voor friteuse of airfryer

Voor  de airfryer 6 stuks €8,95   

Weer nieuwe voorraad!

Voor de friteuse 6 stuks €7,95

 

Peelslakkenbordje
Slakkenbordje

Voorzien van logo De Peelslak

(zonder garnituur)

€9,95

Bestelling Plaatsen

    Selecteer hier het gewenste product en het aantal dat u graag wilt reserveren. Betreft het meerdere producten, geef dit s.v.p. hieronder aan:

    Betaling bij ophaling ter plaatse, pinnen is mogelijk.
    Kiest u voor bezorgen/leveren via post dan sturen wij na het plaatsen van uw bestelling een betalingsverzoek. Nadat deze is voldaan zal uw bestelling worden verzonden naar het door u hieronder in te vullen adres.

    * De prijzen zijn inclusief BTW ** Condities Horeca en Retail worden op aanvraag verstrekt.