Muziektheater onder de kersenbomen #2

In navolging van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar samen met Muzifique een muziektheater onder de kersenbomen. Datum: zaterdag 17 augustus 2019, aanvang 19:00 uur.

Alles wat u zich maar voor kunt stellen op een van die fijne zwoele avonden of zachte zonnige middagen in la douce France, vindt u nu gewoon in Ospel. Romantisch tafelen onder de kersenbomen, onder het genot van heerlijke wijnen, een goedgevulde borrelplank met de lekkerste tongstrelende bites en natuurlijk kunnen een paar escargots hapjes daarbij niet ontbreken. Op de achtergrond klinkt die typische Franse muziek, live gebracht door het muzikale theatertrio Muzifique. Het geheel speelt zich af in de open lucht. Mochten de weersvoorspellingen minder goed zijn, dan wordt voor een even sfeervol alternatief gezorgd.

Programma:
Als het aan eigenaar Sjoerd Kessels van ’t Slakkenhuys ligt, wordt het heerlijk ongedwongen genieten! Een welkomstdrankje staat voor u klaar bij binnenkomst. Voorafgaand aan het muziektheater volgt een interessante rondleiding door de slakkenkassen, waarna u een plekje kunt zoeken in de sfeervol ingerichte tuin in ‘Franse’ ambiance. Lekker met de voeten in het gras, lekkers op tafel en een wijntje in de hand.

“La vie au creux de la main”
“Het leven in de palm van je hand.” Dat is waar het bij muziektheater Muzifique om draait. Een betere combinatie met heerlijk eten en drinken is er niet. De twee dames en een heer van Muzifique nemen u mee op een muzikale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een artiest die gepassioneerd naar Frankrijk afreist, op zoek naar zijn liefde. Een voorstelling vol drama, passie, romantiek én humor. Zing of neurie mee met bekende melodieën van Jaques Brel en Edith Piaf, van Herman van Veen en Henk Deters. Reis als het ware met de zingende artiesten mee van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk en geniet van hun verhalen. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SsS1Eb7t1jI

Wij houden een stoel voor u vrij

Tickets zijn te koop voor €45,- per persoon, daarbij is inclusief: een halve fles wijn p.p., een goed gevulde borrelplank en onbeperkt tafelwater en natuurlijk het schitterende optreden van Muzifique: La vie au creux de la main.

Mail ons: info@tslakkenhuys.nl of stuur ons een berichtje.