Metamorfose

Al weken is het een komen en gaan van vaklui en diens bedrijfswagens, vrachtwagens die de materialen aanleveren en experts voor adviezen voor de bouw en/of inrichting, maar het einde is in zicht.

Komende weken zal de parkeerplaats worden gerealiseerd en medio mei zal de ruimte worden opgeleverd en al snel daarna zullen de eerste Slakkentours plaatsvinden.
In de ruimte wordt iedereen die een Slakkentour heeft gereserveerd ontvangen, waarna in een informatieve presentatie alles zal worden verteld over de Peelslakken. Daarna kijken we in de kas om daar te zien hoe de slakken opgroeien tot volwassen Peelslakken, vanzelfsprekend is er voor wie wil een verrassende proeverij slakkenproducten met een lekker glas wijn.

’t Slakkenhuys kan groepen ontvangen tot +/- 30 personen, groepen van 12 personen of groter kunnen een arrangement aanvragen via het contact formulier, gezelschappen kleiner dan 12 personen hebben de mogelijkheid om (vanaf medio mei) via de website een datum en tijdstip te reserveren.

Producten van onze escargots kopen kan na de tour vanuit de balie. Wil je bij ’t Slakkenhuys onze escargotsproducten kopen buiten een tour om? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat alles klaar ligt. Zie ons assortiment op de website.