Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slakkenoogstfeest – Fête de récolte

14 september, 2019 van 18:30 - 23:00

€60

Zalm, Label Rouge Scharrelkip, LivarRuyghveen, natuurlijk onze Peelslakken en nog veel meer! Verwen je smaakpapillen tijdens het Slakkenoogstfeest van 2019.

Emiel van KOOK met pure passie heeft een bijzonder 6-gangen diner samengesteld, waar in 5 gangen onze Peelslakken voorkomen, naar de bovengenoemde ingrediënten natuurlijk.

Wijnkoperij Alex Storms zal er een mooie wijnarrangement bij selecteren en voor de liefhebbers kunnen we ook zorgen voor een bierarrangement. Natuurlijk hebben we voor de BOB’s ook opties.

Wacht niet te lang met reserveren, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen!

Door onze manier van kweken kunnen wij al vroeg in de maand september starten met de oogst van onze Peelslakken. Om dat te vieren, zijn wij een heus slakkenoogstfeest gaan organiseren: het Fête de Récolte. Deze zal jaarlijks in september plaatsvinden.

In 2015 is deze traditie ontstaan in samenwerking met Wijnkoperij Alex Storms en Chef-kok Emiel Rietjens van KOOK. De laatst genoemde stelt jaarlijks een menu samen waarin onze verse escargots worden verwerkt, van voorgerecht tot nagerecht, waarna Alex Storms er de juiste wijnen bij paart. Omdat het een feest moet zijn hebben wij ervoor gekozen deze diners aan te bieden voor een zeer scherpe all-in prijs. Een eventueel bier-arrangement stellen wij samen met biersommelier Coen van der Zanden.

Ook zullen we ’s avonds de kas ingaan om te kijken hoe duizenden slakken zich tegoed doen aan de planten in de kas.

Wilt u graag deelnemen aan het volgende Fête de Récolte? Reserveer dan tijdig uw plaatsen! Het diner zal plaats vinden op zaterdag 14 september 2019.

De kosten voor het 6-gangen menu bedragen €60,00 per persoon en is inclusief wijn- of bier arrangement.

Gegevens

Datum:
14 september, 2019
Tijd:
18:30 - 23:00
Kosten:
€60

Organisator

’t Slakkenhuys
Telefoon:
+31495460106
E-mail:
info@tslakkenhuys.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys
Meijelsedijk 57
Ospel, Limburg 6035 RJ
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)495 460106
Bekijk de site van Locatie
No Comments

Post a Comment