Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Slakken Universiteit

21 mei, 2017 van 13:00 - 18:00

€5

Tijdens het Open Huys is ook de universiteit geopend. Naast dat jij jouw slakkendiploma kan behalen is het deze dag ook mogelijk je te laten schminken of te knutselen met slakken. Ben jij erbij?!

De eerste Slakken Universiteit voor de jeugd ligt in Ospel!
Er zijn diverse opdrachten en uitdagingen die jij zelf kan uitvoeren op het terrein van ’t Slakkenhuys, wanneer je alle opdrachten en uitdagingen hebt afgerond ontvang je een echt Slakkendiploma en een onderscheiding om te laten zien dat jij een echte slakkenkenner bent. En terwijl jij jezelf wegwijs maakt in de wereld van de slakken kunnen de volwassenen genieten van een heerlijk drankje op het terras of in ’t Slakkenhuys.

De dagen dat de Slakken Universiteit zijn geopend worden aangekondigd in onze evenementen en hiervoor hoef je niet te reserveren. De Slakken Universiteit is op deze dagen geopend tussen 13:00 en 18:00 uur en je kan binnenlopen wanneer je maar wilt (let wel, de opdrachten en uitdagingen nemen ongeveer 1,5 uur in beslag, dus begin uiterlijk om 16:30 uur). Om het uur zal er een mini-rondleiding door de Slakkentunnels plaats vinden (waar ook de ouders aan deel kunnen nemen), daar laten wij graag zien hoen de perfecte wereld er voor een slak eruit ziet.

Gegevens

Datum:
21 mei, 2017
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€5

Locatie

Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys
Meijelsedijk 57
Ospel, Limburg 6035 RJ
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)495 460106
Bekijk de site van Locatie
No Comments

Post a Comment