Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziektheater onder de kersenbomen

17 augustus, 2019 van 19:00 - 23:00

In navolging van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar samen met Muzifique een muziektheater onder de kersenbomen. Meer informatie over de exacte tijden en prijzen volgen z.s.m.

Alles wat u zich maar voor kunt stellen op een van die fijne zwoele avonden of zachte zonnige middagen in la douce France, vindt u nu gewoon in Ospel. Romantisch tafelen onder de kersenbomen, onder het genot van heerlijke wijnen, een goedgevulde borrelplank met de lekkerste tongstrelende bites en natuurlijk kunnen een paar escargots hapjes daarbij niet ontbreken. Op de achtergrond klinkt die typische Franse muziek, live gebracht door het muzikale theatertrio Muzifique. Het geheel speelt zich af in de open lucht. Mochten de weersvoorspellingen minder goed zijn, dan wordt voor een even sfeervol alternatief gezorgd.

Programma:
Als het aan eigenaar Sjoerd Kessels van ’t Slakkenhuys ligt, wordt het heerlijk ongedwongen genieten! Een welkomstdrankje staat voor u klaar bij binnenkomst. Voorafgaand aan het muziektheater volgt een interessante rondleiding door de slakkenkassen, waarna u een plekje kunt zoeken in de sfeervol ingerichte tuin in ‘Franse’ ambiance. Lekker met de voeten in het gras, lekkers op tafel en een wijntje in de hand.

“La vie au creux de la main”
“Het leven in de palm van je hand.” Dat is waar het bij muziektheater Muzifique om draait. Een betere combinatie met heerlijk eten en drinken is er niet. De twee dames en een heer van Muzifique nemen u mee op een muzikale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een artiest die gepassioneerd naar Frankrijk afreist, op zoek naar zijn liefde. Een voorstelling vol drama, passie, romantiek én humor. Zing of neurie mee met bekende melodieën van Jaques Brel en Edith Piaf, van Herman van Veen en Henk Deters. Reis als het ware met de zingende artiesten mee van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk en geniet van hun verhalen. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SsS1Eb7t1jI

Wij houden een stoel voor u vrij
Wilt u dit muziektheater niet aan u voorbij laten gaan en in Ospel die Franse sfeer proeven, stuur ons dan een bericht, zodat wij één of enkele stoelen voor u vrij kunnen houden.

Mail ons: info@tslakkenhuys.nl of stuur ons een berichtje.

Gegevens

Datum:
17 augustus, 2019
Tijd:
19:00 - 23:00

Organisator

’t Slakkenhuys
Telefoon:
+31495460106
E-mail:
info@tslakkenhuys.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys
Meijelsedijk 57
Ospel, Limburg 6035 RJ
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)495 460106
Bekijk de site van Locatie
No Comments

Post a Comment