Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Horeca & Food Inspiratie Venray

20 maart, 2017 - 22 maart, 2017

Van maandag 20 tot woensdag 22 maart zijn wij aanwezig op dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice:

Horeca & Food Inspiratie 2017
Een warm welkom in een sfeervolle ambiance, gastvrijheid die je omarmt bij binnenkomst, culinair genieten van hoogstaande gerechten met streekproducten en goede wijnen. Nergens wordt u zo in de culinaire en bourgondische watten gelegd als in het zuiden van Nederland. Een smeltkroes van Franse, Belgische en Duitse invloeden gemengd met de originaliteit en authenticiteit van de klassiek-moderne Nederlandse keuken. Dat proeft u terug tijdens de volledig vernieuwde Horeca & Food inspiratie Venray.
Professionals in de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice kunnen hier hun hart ophalen en hun zintuigen prikkelen. De nieuwste producten, technieken en diensten worden hier gepresenteerd aan een kwalitatief en gericht no-nonsense publiek dat op zoek is naar de beste producten diensten en bedrijven. In een omgeving die perfect past binnen de bourgondische cultuur van haar ommeland.
Dat wil zeggen een beursvloer waarin het authentieke gevoel en de beleving van deze streek is verweven. Van een grote knapperende haard, leren fauteuils, robuust en veel eikenhout en de sfeer van weleer tot strak aangeklede pleinen met moderne gemakken, trendy faciliteiten en energieke activiteiten. De ideale plek om te netwerken!
Achter de schermen is de organisatie al bezig met een randprogramma met veel aantrekkingskracht op bezoekers. Een programma dat aansluit op de lokale wensen, maar ook voldoende (inter)nationaal inspireert. Lokale chefkoks die hun strepen hebben verdiend, masterclasses van grote namen uit de branche, kennissessies waarin actuele onderwerpen worden besproken en food-, proef- en bier- en wijn- pleinen met live demonstraties.

 

Gegevens

Begin:
20 maart, 2017
Einde:
22 maart, 2017
Site:
http://booking.evenementenhal.nl/nl/horeca-food-inspiratie-2017/venray

Locatie

Evenementenhal Venray
De Voorde 30
Venray, Limburg 5807 EZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0) 478 519 790
Bekijk de site van Locatie
No Comments

Post a Comment