Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Frans muziektheater onder de kersenbomen bij ’t Slakkenhuys

18 augustus, 2018 van 19:00 - 22:30

€40

Escargotkwekerij ’t Slakkenhuys organiseert…

Frans muziektheater onder de kersenbomen

 

Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, op een prachtige buitenlocatie, met sfeervolle live gezongen Franse chansons. Geniet als God in Frankrijk bij Escargotkwekerij ’t Slakkenhuys in Ospel, op 18 of 19 augustus.

 

De vakantie al achter de rug, of nog voor de boeg? Of gaat u dit jaar ‘op vakantie’ in eigen omgeving? Dan is de muziektheateravond in Ospel een absolute must go. Op zaterdagavond 18 augustus en zondagmiddag 19 augustus waant u zich in Franse sferen bij Escargotkwekerij ’t Slakkenhuys.

Alles wat u zich maar voor kunt stellen op een van die fijne zwoele avonden of zachte zonnige middagen in la douce France, vindt u nu gewoon in Ospel. Romantisch tafelen onder de kersenbomen, onder het genot van heerlijke wijnen, een goedgevulde borrelplank met de lekkerste tongstrelende bites en natuurlijk kunnen een paar escargots hapjes daarbij niet ontbreken. Op de achtergrond klinkt die typische Franse muziek, live gebracht door het muzikale theatertrio Muzifique. Het geheel speelt zich af in de open lucht. Mochten de weersvoorspellingen minder goed zijn, dan wordt voor een even sfeervol alternatief gezorgd.

 

Programma

Als het aan eigenaar Sjoerd Kessels van ’t Slakkenhuys ligt, wordt het heerlijk ongedwongen genieten! Een welkomstdrankje staat voor u klaar bij binnenkomst. Voorafgaand aan het muziektheater volgt een interessante rondleiding door de slakkenkassen, waarna u een plekje kunt zoeken in de sfeervol ingerichte tuin in ‘Franse’ ambiance. Lekker met de voeten in het gras, lekkers op tafel en een wijntje in de hand.

 

“La vie au creux de la main”

“Het leven in de palm van je hand.” Dat is waar het bij muziektheater Muzifique om draait. Een betere combinatie met heerlijk eten en drinken is er niet. De twee dames en een heer van Muzifique nemen u mee op een muzikale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een artiest die gepassioneerd naar Frankrijk afreist, op zoek naar zijn liefde. Een voorstelling vol drama, passie, romantiek én humor. Zing of neurie mee met bekende melodieën van Jaques Brel en Edith Piaf, van Herman van Veen en Henk Deters. Reis als het ware met de zingende artiesten mee van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk en geniet van hun verhalen. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8A5solSb4jI

 

Wij houden een stoel voor u vrij

Wilt u dit muziektheater niet aan u voorbij laten gaan en in Ospel die Franse sfeer proeven, meld u dan aan, zodat wij één of enkele stoelen voor u vrij kunnen houden. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

Mail of bel ons: info@tslakkenhuys.nl of 06-23497944.

 

Zaterdag 18 augustus, aanvang 19.00 uur

Zondag 19 augustus, aanvang 14.00 uur

Kosten p.p. €40,-. (incl. goed gevulde borrelplank en een karaf wijn p.p.)

Gegevens

Datum:
18 augustus, 2018
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€40

Organisator

’t Slakkenhuys
Telefoon:
+31495460106
E-mail:
info@tslakkenhuys.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Escargotskwekerij ’t Slakkenhuys
Meijelsedijk 57
Ospel, Limburg 6035 RJ
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)495 460106
Bekijk de site van Locatie
No Comments

Post a Comment