Eerste Slakken Professoren afgestudeerd!

In de mei-vakantie zijn de eerste Slakken Professoren afgestudeerd door tal van opdrachten uit te voeren die door de Slakken Universiteit zijn samengesteld. Op een leuke en actieve manier leren de professoren in spé meer over slakken in de natuur.

De eerste Slakken Universiteit voor de jeugd ligt in Ospel!
Er zijn diverse opdrachten en uitdagingen die jij zelf kan uitvoeren op het terrein van ’t Slakkenhuys, wanneer je alle opdrachten en uitdagingen hebt afgerond ontvang je een echt Slakkendiploma en een onderscheiding om te laten zien dat jij een echte slakkenkenner bent. En terwijl jij jezelf wegwijs maakt in de wereld van de slakken kunnen de volwassenen genieten van een heerlijk drankje op het terras of in ’t Slakkenhuys.

De dagen dat de Slakken Universiteit zijn geopend worden aangekondigd in op de kalender en Facebookpagina en hiervoor hoef je niet te reserveren. De Slakken Universiteit is op deze dagen geopend tussen 13:00 en 18:00 uur en je kan binnenlopen wanneer je maar wilt (let wel, de opdrachten en uitdagingen nemen ongeveer 1,5 uur in beslag, dus begin uiterlijk om 16:30 uur). Om het uur zal er een mini-rondleiding door de Slakkentunnels plaats vinden (waar ook de ouders aan deel kunnen nemen), daar laten wij graag zien hoen de perfecte wereld er voor een slak eruit ziet.

Naast Facebook is de Slakken Universiteit ook te volgen op Instagram.