Eerste Lustrum van ’t Slakkenhuys!

’t Slakkenhuys bestaat in mei precies 5 jaar!
Ofja, toen werden de eerste babyslakken uitgezet in de eerste kas. Dat gaan we groots vieren, maar al snel kwamen we er achter dat ook onze buren JCS Partyrent (die wij graag inhuren om onze evenementen te verzorgen) óók 5 jaar bestaan in 2019, dubbel feest dus!
2 x 5 = 10, dat bleek Groepsuitje Limburg te zijn, zij bestaan dit jaar 10 jaar op de huidige locatie.

Met z’n drieën gaan wij op zondag 19 mei een grote open dag organiseren waar op beide locaties een hoop te zien en te beleven is. Om een bezoek aan beide locaties gemakkelijk te maken hebben wij een ’treintje’ ingehuurd die gratis op en neer pendelt, je kan de auto dus gewoon even laten staan! Onthaasten noemen ze dat 🐌.

Wat is er zoal te doen?
Bij Groepsuitje Limburg kan o.a. je een gratis kijkje nemen in de Robotboerderij (melkvee), een spoedcursus Boer Worden volgen (voor kinderen) en is er een Mini Foodfestival.
Bij ons worden (gratis) korte rondleidingen gegeven, kunnen de kids proefstuderen aan de Slakken Universiteit en zal JCS Partyrent je in de watten leggen. Ook zullen ze er staan met hun Frietwagen Us Stekje Ospel, een Pizza-oven, springkussen en laten ze graag zien hoe ze jouw feestje of bruiloft tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Al met al, een datum om alvast vrij te houden in je agenda!