Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Onze Peelslakken zijn weer volop verkrijgbaar! Bekijk ze hier

Activiteiten bij 't Slakkenhuys

Ontdek de fascinerende wereld van slakkenkweek bij ’t Slakkenhuys! Wij organiseren jaarlijks een reeks spraakmakende activiteiten die zowel informatief als vermakelijk zijn voor het hele gezin.

De Slakkentour

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een slak en een escargot? Tijdens een Slakkentour vertellen we u het hele verhaal van ‘ei tot lekkernij’.

Oriëntatiecursus

Denk je er over om op (semi-)professionele wijze escargots te gaan kweken, dan is het advies om je vooraf goed te oriënteren en voor te bereiden. 

Vergaderen

Vergaderen op bijzondere locaties kan leiden tot verfrissende ideeën. Laat je inspireren en kom vergaderen in onze comfortabel ingerichte degustatieruimte.

Op zoek naar onze agenda?

Bekijk onze aankomende activiteiten in onze uitgebreide agenda!

Wat is er allemaal te doen?

Tussen mei en oktober kan de kwekerij bezocht worden. Dit kan in groepsverband met “De Slakkentour”. Mocht je er zelf over denken om ook slakken te gaan kweken, neem dan deel aan onze populaire Oriëntatiecursus Slakken kweken.

En dat is nog niet alles! ’t Slakkenhuys organiseert ook diverse andere culinaire en culturele activiteiten door het jaar heen. Elke activiteit is er op gericht om bezoekers een bijzondere en onvergetelijke ervaring te bieden. Dus houdt onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en meld je aan voor de activiteiten die je interesse wekken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij ’t Slakkenhuys!